Jdi na obsah Jdi na menu
 


SticX, Traitor, Sunstroke, UPP - Domažlice

18. 6. 2011

SticX, Traitor, Sunstroke, UPP

Tak jsem po dlouhé době opět zašel do Moskyta. Původně jsem chtěl jen poslechnout SticXáky, ale nakonec jsem ze zvědavosti zůstal i nadále a musím uznat, že jsem nelitoval. Takže pěkně popořádku.

Večer otevřela kapela SticX, hrající hodně svižný punk-rock. Chlapci předvedli slušný výkon. Jejich texty nejsou špatné (Tmavěmodrý svět, WoWko) a muzika, oživená trubkou z Blovic je pěkně našlápnutá, prostě žádná nuda. Nezklamali. :-) Jo, abych nezapomněl, jejich webovky stojí za zhlédnutí, když už pro nic jiného, tak pro zajímavý design... Jediné, co mně hodně vadilo, vadí a vadit bude je vulgarita hudebníků. Nemyslím, že je nutné, aby za každým druhým slovem létala vzduchem dámská či pánská přirození.

Poté nastoupila metalcore hrající kapela Traitor, která mě sice neoslovila, ale mají excelentního kytaristu (Tom).

A dostávám se k "mému objevu" večera kapele Sunstroke z Plzně. Poslouchal jsem jejich nahrávky na Bandzone a byl jsem mírně skeptický, ale naživo mě velice mile překvapili. Pro mě to nejlepší ten večer. Nápaditá grunge muzika, která je mým šálkem kávy a mám ji rád, mě dostala. Jen tak dál kluci.

Večer uzavírali UPP neboli Unnamed Punk Project. Taky zajímavá kapela, zvláště hoboj se jentak nevidí. Dost se mi líbí, když jsou tyto, pro punk netradiční, nástroje použity, protože to dává punku jiný rozměr a v případě UPP to nezní vůbec špatně.

Celý večer nabral velmi slušné obrátky a nakonec z toho byl celkem slušný mejdan s dobrou muzikou, všichni byli v pohodě a tak to má být. Tak si to snad brzy zopáknem. :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář