Zelený Jasmín
Zelený Jasmín
Čínská specialitka, která má dlouhou tradici. Ne každý jasmín zkousne, pro jeho silné aroma, ale mě fakt šmakuje. Na stránkách Oxalisu jsem se dočetl, že se vyrábí tzv. aromatizací čajových lístků. Jasmín se otrhá ráno, nechá se v chladu a večer, kdy se květy rozvinou se tyto položí k čaji, který absorbuje vůni. To se opakuje několikrát, nejčastěji 3x, ale u kvalitních čajů i 7x. Ale proč to tady vypisuju – mrkněte na www.oxalis.cz, tam to je komplet. Jako základ se používají různé zelené čaje, já většinou u nás kupuju Gunpowder nebo Senchu. Tenhle čaj nikdy neodmítnu.
Komentáře
Přehled komentářů
zelený čaj je žeprý pro delší život :) https://www.lazenskakava.cz/pro-delsi-zivot-prosim-jeden-salek-zeleneho-caje/ nevim, co je na tom teda pravdy, co myslite?
zelený čaj
(Dominika, 5. 8. 2021 13:40)